Истинската драма ще дойде при ротацията. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Истинската драма ще дойде при ротацията. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов след вота: Истинската драма ще дойде при ротацията

Истинската драма ще пристигна при ротацията. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след отхвърлянето на вота на съмнение. Той акцентира, че през декември  има две доста значими дати – 6 и 15, за смяната в Конституцията. Това наложително ще ни държи нас до тогава, сподели Борисов.

По думите му кабинетът ще остане, в случай че дружно с  ПП-ДБ намерят сили да създават не за пред медиите положителни вести, а цели браншове схванат, че вършат положително. Ако обаче продължи практиката да се търсят кавги, вместо сплотяващи тематики, то най-хубавото е да се разпадне тази сглобка и да се отиде на нови договаряния, нови избори, счита той.

Правителството сме го „ сглобили “ дружно, несполучливият избор е триумф за двете политически сили и на подкрепящите ни други, разяснява Борисов. Според него обществото към момента не е готово с нещо по-добро, което може да размени това.

Лидерът на ГЕРБ подкрепя основаването на краткотрайни комисии – за полицейското принуждение по време на митинга против БФС, поискана от ПП-ДБ, и втората – препоръчана от ДПС, обвързвана с министъра и зам.-министъра на електронното ръководство.

Борисов разяснява вътрешния министър Клин Стоянов:

„ Не мога да защитя служител на реда, който рита паднал човек, само че не мога да се съглася и да се сменя министър, тъй като не угажда за партийни назначения. Съгласил съм се Калин Стоянов да е вътрешен министър, само че не съм го предложил, не съм го убеждавал “, изясни Борисов във връзка изказванията на съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР